Bellini
03 Απρ
0 Σχόλια
106 View(s)
Συστατικά:
- 2 ώριμα και γλυκά αρωματικά ροδάκινα
- 250ml πολύ παγωμένο Prosecco
- Σαμπάνια ή άλλο αφρώδη οίνο
- 2 φραμπουάζ
- 2 σταγόνες λεμόνι
- 2 πρέζες ζάχαρη
- Τριμμένο πάγο
Οδηγίες:
- Για το κοκτέιλ bellini, πλένουμε πρώτα και ξεφλουδίζουμε τα
ροδάκινα και αφαιρούμε το κουκούτσι. Στην συνέχεια πολτοποιούμε τα φρούτα.
- Ισομοιράζουμε σε δύο ποτήρια τον
πολτό φρούτου, προσθέτουμε σε κάθε ποτήρι από 1 πρέζα ζάχαρη και 1 σταγόνα
χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε.
- Γεμίζουμε τα ποτήρια
με πάγο και Prosecco. Γαρνίρουμε κάθε ποτήρι με ένα φραμπουάζ.