Συστατικά:

  • 2 ώριμα και γλυκά αρωματικά ροδάκινα
  • 250ml πολύ παγωμένο Prosecco
  • Σαμπάνια ή άλλο αφρώδη οίνο
  • 2 φραμπουάζ
  • 2 σταγόνες λεμόνι
  • 2 πρέζες ζάχαρη
  • Τριμμένο πάγο

 

Οδηγίες:

  • Για το κοκτέιλ bellini, πλένουμε πρώτα και ξεφλουδίζουμε τα ροδάκινα και αφαιρούμε το κουκούτσι. Στην συνέχεια πολτοποιούμε τα φρούτα.
  • Ισομοιράζουμε σε δύο ποτήρια τον πολτό φρούτου, προσθέτουμε σε κάθε ποτήρι από 1 πρέζα ζάχαρη και 1 σταγόνα χυμό λεμονιού και ανακατεύουμε.
  • Γεμίζουμε τα ποτήρια με πάγο και Prosecco. Γαρνίρουμε κάθε ποτήρι με ένα φραμπουάζ.