Συστατικά:

  • 1/2 δόση ζύμη για πίτσα
  • 1 φλ. σάλτσα ντομάτας
  • 12 φέτες πεπερόνι (πικάντικο αλλαντικό)
  • 125 γρ. μοτσαρέλα
  • 150 γρ. έμενταλ τριμμένο
  • 1 πιπεριά πράσινη

 

Οδηγίες:

·         Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο και την απλώνουμε στην αλευρωμένη λαμαρίνα.

·         Αλείφουμε την επιφάνεια με τη σάλτσα ντομάτας.

·         Στρώνουμε επάνω φέτες μοτσαρέλα.

·         Πασπαλίζουμε με το έμενταλ.

·         Τέλος, σκορπίζουμε γύρω γύρω τις φέτες πεπερόνι.

·         Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε και πιπεριά.

·         Ψήνουμε στους 230°C στις αντιστάσεις, σε καλά προθερμασμένο φούρνο, για περίπου 15 με 20 λεπτά, στην τελευταία σχάρα του φούρνου.