Πίτσα πεπερόνι
03 Απρ
0 Σχόλια
317 View(s)
Συστατικά:
- 1/2
δόση ζύμη για πίτσα
- 1 φλ. σάλτσα ντομάτας
- 12 φέτες πεπερόνι (πικάντικο
αλλαντικό)
- 125 γρ. μοτσαρέλα
- 150 γρ. έμενταλ τριμμένο
- 1 πιπεριά πράσινη
Οδηγίες:
·
Ανοίγουμε τη ζύμη σε φύλλο και την απλώνουμε στην αλευρωμένη
λαμαρίνα.
·
Αλείφουμε την επιφάνεια με τη σάλτσα ντομάτας.
·
Στρώνουμε επάνω φέτες μοτσαρέλα.
·
Πασπαλίζουμε με το έμενταλ.
·
Τέλος, σκορπίζουμε γύρω γύρω τις φέτες πεπερόνι.
·
Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε και πιπεριά.
·
Ψήνουμε στους 230°C στις αντιστάσεις, σε καλά προθερμασμένο
φούρνο, για περίπου 15 με 20 λεπτά, στην τελευταία σχάρα του φούρνου.